OBJAVE  V  MEDIJIH


Strelsko društvo Škofja Loka je v soboto, 17.06.2017 organiziralo 6. tekmovanje v streljanju z serijsko zračno puško za občinski praznik 2017 občine Škofja Loka.

Tekmovanje smo izvedli zadnjič na starem strelišču v objektu, ki se ruši na njegovem mestu bo stal nov vrtec. V upanju da je to zadnja 12 selitev strelišča. V jeseni 2017, pričnemo vadbo že v novih kletnih prostorih.

V vseh kategorijah je tekmovalo 75 strelk in strelcev iz 8 strelskih društev iz Slovenije.

Pri cicibanih je medaljo prejel Erik Prezelj iz SD Škofja Loka, drugi Taj Šolar SD Lotrič Železniki in tretji Nejc Miklavčič SD Kopačevina, tekmovala je cicibanka Neža Bogataj iz SD Gorenja vas v kategoriji mlajši pionirji pa je zmagal Vid Zorko iz SD Škofja Loka, drugi je bil Maj Prezelj iz SD Lotrič Železniki in tretji Anže Vogrič SD Škofja Loka, tekmovale sta tudi dve mlajši pionirki Ema Jereb iz SD Jožeta Mihevca Idrija in Eva Sovinec iz SD Škofja Loka.

V kategoriji pionirke pa je zmagala Manca Košir iz SD Gorenja vas, Nina Majerle iz SD Tabor Ježica Ljubljana in Nika Kosmač SD Škofja Loka.

Pionirji so se razvrstili: prvi Dominik Ušeničnik SD Gorenja vas, Matic Jelenc SD Škofja Loka in Ambrož Jilek SD Vrhnika.

Članice do 50 let pa Klara Šifrer, Teja Barašin obe iz SD Škofja Loka in Vesna Markelj SD Lotrič Železniki.

Članice nad 50 let pa Greta Kosmač, Francka Mesec Demšar obe iz SD Škofja Loka in Mojca Rus iz SD Vrhnika.

V kategoriji člani pa do 60 let Bojan Lampret SD Vrhnika, Iztok Štular in Marko Škerl oba iz SD Škofja Loka, pri članih nad 60 let pa Janez Demšar, Milenko Štimac in Adolf Kočar vsi iz SD Škofja Loka.

Pokale v ekipnem tekmovanju so prejeli po kategorijah: mlajše kategorije SD Škofja Loka I., SD Jožeta Mihevca Idrija in SD Lotrič Železniki.

Ekipe pionirji pa je zmagala SD Gorenja vas, druga SD Škofja Loka I. in tretja SD Tabor Ježica Ljubljana.

V ekipah članice do 50, člani do 60 let pa SD Škofja Loka I., SD Vrhnika in SD Škofja Loka II. Ekipno članice nad 50 in člani nad 60 pa zmagali iz SD Škofja Loka I., SD Škofja Loka II. in SD Kopačevina.

Podrobne rezultate pa si lahko ogledate na naši spletni strani: sd-skofjaloka.si

 

STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA OBVEŠČA DA SE LAHKO VKLJUČITE V STRELSKI ŠPORT

 

STRELKE in STRELCI

V ponedeljek, 04.09.2017 zopet pričenjamo vadbo za sezono 2017/2018 na strelišču Strelskega društva Škofja Loka.

Vadba za mlajše kategorije od 8 – 17 leta se prične od 17:00 ure do 18:30 ure, vsak ponedeljek in sredo.

Ostale kategorije strelcev pa od 18:30 ure do 20:00 ure, prav tako v ponedeljek in sredo. O pričetku strelske vadbe obvestite tudi svoje prijatelje, da se nam pridružijo. Vabljeni vsi, ki vas veseli streljanje.

PREISKUSITE OSTRINO SVOJEGA OČESA IN MIRNOST SVOJE ROKE TER SE NAM PRIDRUŽI PRI STRELJANJU

Strelsko društvo Škofja Loka bo imelo predvidoma od septembra 2017 svoje novo strelišče za zračno orožje na Partizanski cesti 1c,

v stavbi vhod zadaj - kletni prostori v nadstropju stavbe imajo prostore še ostale organizacije in društva.

Več informacij pa lahko dobite na naši spletni strani strelsko društvo:

www.sd-skofjaloka.si

Športni pozdrav.


Aleksandar Hadžidaov

PREDSEDNIK